26 Mart 2009 Perşembe

Son dakika... Bir dergi daha kapanıyor!


Amerika'nın en önemli müzik dergilerinden Blender artık yayınlanmayacak. Derginin kağıt baskısının artık olmayacağı, tüm yayıncılık faaliyetinin web üzerine kaydırıldığı açıklandı. Şu anda piyasada olan Blender, geçen yıl Rolling Stone'un (ve eskiden Details'in) editörü Joe Levy'yi yayın yönetmenliğine getirmişti. Yetkililer Levy'nin Maxim ve Maxim.com'un başına getirildiğini açıkladı.
Blender alternatif müziğe olan ilgisi ve özellikle Amerika'da Rolling Stone'un hitap etmekte zorlandığı genç kitleye hitap etmesiyle biliniyor.
Şimdi gözler diğer dergilerde. Bakalım Rolling Stone ve Blender'ın rakibi Spin ne gibi kararlar alacak. Müzik basınındaki gelişmeleri hem dünyada hem de Türkiye'de izlemeye devam edeceğiz.

2 yorum:

  1. alternatif muzige olan ilgilerinden sozederken kelly klarkson'in gicik gicik baktigi bi kapagi kullanmak talihsiz olmus ( :

    YanıtlaSil
  2. Blender, popüler müzik dergileri içinde en sevdiğim ve tek abone olduğum dergidir,.. Tabii buna abone olmak denirse, her üç sayıdan sadece biri gelir, Avril'in üstsüz kapağı olan sayı gelmez filan,.. Ben ne anlarım o zaman Blender'dan,.. Öte taraftan, Türkiye'de dergi çıkaran aşağı yukarı herkesin kafasına birkaç kere ekşimişiğim vardır, Blender yapalım diye,..

    NME bile çıkardık bir sayı da, Blender mı çıkaramayacağız?

    YanıtlaSil