24 Mart 2009 Salı

Vogue'un yeni editörleri belli oldu! Peki hangi ülkede?


Vogue Türkiye geyikleri halen canlı bir şekilde devam ediyor. Herkes bu konuda meğer ne kadar bilgiliymiş. Her gün bir gazetede bu konu ele alınıyor. Doğuş Grubu'nun atılımı basında pek çok çevreyi harekete geçirdi ve neredeyse her sigara odasında, her kapı önü sohbetinde, her SMS'te bir Vogue lafı var.
Durum böyle olunca Vogue haberleri de pek değerli. Bakınız Hafif Müzik Vogue'un uluslararası yayınlarıyla ilgili bir gelişmeye yer veriyor. Haber Rusya, Almanya Vogue'larının yeni editörleriyle ilgili. Önceden İtalya ve İspanya Vanity Fair'lerinde yayın danışmanlığı hizmeti veren Ingrid Sischy ve Sandra Brandt Almanya-Rusya editörlüğüne getirilmişler. Kendini Türkiye'de bu göreve aday gören değerli basın mensuplarımız bu iki ismin geçmişini araştırarak kimlerin editör olduğu hakkında bir fikir edinebilirler.
Bir de not: Conde Nast uluslararası yayınlarını belli editörlükler altında toplayabiliyor. Yani Türkiye'de gerekli şartlara uygun biri bulunamazsa bu yayının editörlüğü Türk bir yardımcısı olan yabancı bir isme verilebilir.

Efendim madem Vogue'dan bahsettik, hiç sorulmayan şu önemli soruyu da soralım:
Peki Vogue'un moda editörü kim olacak?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder