25 Mart 2009 Çarşamba

Hadise'nin klibinin gizli kodları!


Ve Hafif Müzik dev kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Bu haftanın konuk sanatçısı Melis Alphan. Bakın Milliyet'in Cafe ekinin, cemiyetin tüm kadınlarını her gün hop oturup hop kaldırtan yazarı Alphan, Hadise'nin internete sızan klibini nasıl yorumladı... Klibin şifrelerini bakın nasıl çözdü... Hafif Müzik farkıyla...

***



İşte o Alphan'ın yazısı!

Hadise dümteklemeden evvel kurmaylarıyla yorgun argın işten eve gelir. Ona şefkat göstermek isteyen sevgilisine gösterip gösterip sonra birdenbire koltuğa ittiriverir. Artık günün stresinden midir bilinmez… Sonra kendini suçlu hisseder ve “Dur hayatım, üzerime rahat bir şeyler geçireyim” diyerek Süperman edasıyla göğsünden takımını yırtıverir. Ve tabii don-yarım atlet şeklinde kalır. Zira sevgilisi onun en çok göbeğini beğenir. Hadise’nin her fırsatta göbeğini açması bundandır. Poposu ise göbeğin bonusudur.
Hadise sevgilisine “Kendine bir içki al” derken don-atlet kesmediğinden yatak odasındaki saten çarşafa sarınır. Ve vantilatörün önüne geçip dans eder. En sevdiği numara budur.
Ama gardırobundaki bütün kıyafetleri gösterecek ya… Çarşaftan kurtulup Türkbükü kostümüne barınır. Mayokinisi ve o “şık” pareosuyla plaj partilerinde dans eden happy hour kızı olup çıkar.
Sonra, yerde otur kalk tarzı hareketlerle günlük egzersiz seansını tamamlar. Bu arada ortalarda görünmeyen sevgilisi Hadise’nin sürekli kıyafet değiştirmesi ve kendisiyle ilgilenmemesi sonucunda kapıyı çarpıp gitmiştir.
Melis Alphan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder