13 Mart 2009 Cuma

Timuçin Esen müziğe geri döndü. Peki nerede ve nasıl?



Hayal Bistro bir süredir yükselişte olduğunu düşündüğümüz taze bir mekan. Mekan neresi? Eski Dulcinea desem tarifi daha kolay olacak. Geçenlerde bir dostumuzun elimize tutuşturduğu broşürü görünce ikna olduk ki buradan bir şeyler çıkacak. Program, hele ki bu krizde yoklukta çok başarılı.

Broşürde bir detay gözümüze çarptı.

Herkesin dizilerle tanıdığı ancak belli bir camianın Beyoğlu müzik aleminden de gayet iyi hatırlayacağı Timuçin Esen Hayal Bistro’da çalmaya başladı. Her perşembe.

Grubun adı Karsamba. Gitarda Eylül Biçer, basta Volkan Topakoğlu, klavyede Koray Üsgülen, davulda Tolgay Yılmaz ve vokalde Timuçin Esen. Şimdilik rock cover’ları çalıyorlar. Hayal Bistro’nun alt katı BİS adında bir sahne oldu ve grup burada sahneye çıkıyor.

Bir süre önce çeşitli kaynaklardan kulağımıza gelen fısıltılar, Timuçin’in çok sevdiği müziğe döneceği yolundaydı. Fısıltılar doğru çıktı.
90’larda pek çok farklı grupla Beyoğlu’nda rock barlarda sahne alan Timuçin, şovu sevmeyen biri olduğundan pek kimseye duyurmuyor bu yeni performansları. Hafif Müzik’in tahminlerine göre biraz da ısınma turları bunlar. Yakında bir albümün çıkacağını, henüz çok somut olmasa da biz size iletelim. Timuçin’in besteler yaptığını biliyoruz.
Bu konudaki gelişmeler ilerleyen günlerde yine Hafif Müzik’te olacak…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder