25 Mart 2009 Çarşamba

Visa reklamındaki koltuk değnekli adam kim?

Şu ara televizyonlarda sıkça dönen bir reklam var. Koltuk değnekli bir adam inanılmaz bir koreografiyle uçarcasına oradan oraya atlıyor. Bu ilginç reklamı ve koreografiyi görenlerse bir an durup ekran karşısında kitleniyorlar. Hafif Müzik açıklıyor: O oyuncunun adı Bill Shannon. Reklam Visa'nın Flow kampanyasını tanıtıyor ve bir seriden oluşuyor. Ünlü reklam şirketi Saatchi & Saatchi tarafından yapılmış. Shannon, School of the Art Institute, Chicago mezunu bir dans sanatçısı ve koreograf. Geliştirdiği dans tekniği ise tamamen kendisine özel. Peki nasıl mı geliştirmiş bu tekniğini? Özel durumu sayesinde. Bill Shannon’a doğumunda osteonecrosis teşhisi konmuş. Bir çeşit kemik hastalığına sahip Shannon koltuk değneklerinin hayatının bir parçası olacağını anlayınca yaratıcılığı, becerisi ve yeteneği sayesinde inanılmaz bir dansçı olmuş.
Shannon’ın Hafif Müzik’in dikkatini çekmesi ise 2007’de yayınlanan bir kliple olmuştu. Shannon RJD2’nun “Work It Out” isimli şarkısının videosunda oynamıştı. İşte o klip, izleyiniz...

1 yorum:

  1. bill shannon'ı visa reklamlarıyla tanıdım keşke daha önceden bill shannon'ı farklı yerlerde izleme şansım olsaydı.kemik nevrozu rahatızlığı varmış ve kendisini inanılmaz geliştirmiş bir insan 39 yaşındaymış manşallah müthiş bir insan ve çok tatlı birisi yolu açık olsunn kendisini çok seviyorum :)))))

    YanıtlaSil