2 Mayıs 2009 Cumartesi

Mick Jagger'ın kızı geliyor neticede onu anladık da bu nasıl basın bülteni?



Jade Jagger The Hall'a geliyor. Bizim anladığımız ve kesin olan tek şey bu. Yani şöyle bir bülten gelmiş ama ne demek istiyorlar tam şeyedemiyoruz. Ne oluyor, kim birleşiyor, kim nereye geliyor, kim kimin partisinin nesi. Biz gidersek ne görücez, ne yapıcaz... Ya bu kadar karışık bülten yazılır mı değerli yetkililer...
Buyrun okuyun efendim. Anladığınız kadarıyla hadiseye katılın. 7 Mayıs'taymış.

***

Devrialem.biz Presents THE HALL NEW CELEBRITY DJ SERIES VOL .1
with JADE JAGGER’s JEZEBEL

Dünya jet sosyetesinin müdavimi olduğu JEZEBEL parti Mick Jagger’ın kızı Jade Jagger’in ev sahipligi ile 7 Mayıs Perşembe gecesi marka iletişim planları ile günümüzün trendlerini birleştirip ortaya öncü ve yenilikçi projeler çıkaran Devrialem.Biz’in önderliginde The Hall’da!

Geçtiğimiz 2 senedir İstanbul gece hayatına yeni bir bakış açısı kazandıran, farklı etkinliklere ve konsept partilere ev sahipliği yapan The Hall, sezonun son ayında Devrialem.biz ile birlikte organize ettiği Devrialem.biz presents The Hall New CELEBRITY DJ Series Vol 1. etkinliği kapsamında Nike ve Miller sponsorluğunda 7 Mayıs Perşembe gecesi dünyaca ünlü rock yıldızı Mick Jagger’ın kızı JADE JEZEBEL JAGGER’i ağırlıyor.

Devrialem.biz’in organize ettiği The Hall Celeberity DJ Series etkinlikleri ile önümüzdeki sezon pek çok uluslar arası celebrity ismi özel partiler için The Hall sahnesinde izleyebileceksiniz.

Jade Jagger presents JEZEBEL!

Moda, sanat, disko ve benzersiz bir müzik markası JEZEBEL, Jade Jagger’ın Ibiza’da ev partilerinde başlayan ve ardından 5000 kişilik dans partilerinde yer alan parti markası…

2008 yazında Ibiza’nın dünyaca ünlü klübü PASHA’nın 500 kişilik salonu sadece JEZEBEL partileri için ayrıldı. House, techno ve elektronik müzik JEZEBEL’in müdavimler yaratmasını sağladı.

Fatboy Slim, 2manyDJs, Tayo, Mylo, Skin, Duran Duran ve Lottie gibi isimler Jezebel ile partilerde sahne alan dünyaca ünlü isimlerden sadece bazıları…

Dünya jet sosyetesinin Londra, İbiza, Berlin, Tokyo, Dubai, Hong Kong, St Tropez, Moskova, New York ve Los Angeles gibi şehirlede ki unutulmaz JEZEBEL partilerinin müdavimi oldugu bilniyor..

Nike ana sponsorlugunda Jade Jagger presents JEZEBEL sezonun unutulmayacak partisi için Devrialem.biz ve The Hall işbirliği ile ISTANBUL’Da! 7 Mayıs Perşembe gecesi Jade Jagger sizin için DJ kabininde ….

The hall 7 mayıs Perşembe JADE JAGGER presents JEZEBEL
Kapı Açılış: 21.30
Bilet Satış: 100 TL (etkinlik günü kapıdan temin edilir)
Biletix: 75 TL
www.biletix.com

http://www.myspace.com/jadejaggerpresentsjezebel
http://www.iwantjezebel.com/
www.devrialem.biz
www.thehallistanbul.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder