18 Mayıs 2009 Pazartesi

Rock'n Coke'a giderken köprüden önce son çıkış!


Rock'n Coke avantajlı biletler için son haftaya girilmiş. Linkin Park sahne önü biletler ise tükenmiş. Organizasyondan gelen basın bülteni şöyle:

***

Rock’n Coke Avantajlı Biletler İçin Son Hafta!

18 – 19 Temmuz’da İstanbul Park’ta düzenlenecek Türkiye’nin en büyük açık hava etkinliği Rock’n Coke Festivali’nin avantajlı biletleri için son haftaya girildi. Türkiye’ye gelişi binlerce hayranı tarafından merakla beklenen Linkin Park’ın sahne önü biletleri şimdiden tükenmiş durumda. Biletix üzerinden devam eden avantajlı bilet satışları ise 25 Mayıs’ta sona erecek.


Linkin Park Sahne Önü Biletleri Bitti! Diğer Grupların Biletleri İçin Acele Edin!
Coca-Cola tarafından Pozitif organizasyonu ile rock dünyasının yerli ve yabancı yıldız isimlerini 18 – 19 Temmuz tarihlerinde İstanbul Park’ta tek çatı altında bir araya getiren Rock’n Coke yoğun ilgi görüyor. Türkiye’ye gelişi yıllardır büyük bir heyecanla beklenen Linkin Park’ın sahne önü biletleri bitti. The Prodigy, Kaiser Chiefs ve Nine Inch Nails’in sahne önü biletleri ise hızla tükeniyor.

Avantajlı Bilet Satışı 25 Mayıs’ta Sona Eriyor
13 Nisan’da Biletix üzerinden başlayan avantajlı bilet satışları 25 Mayıs Pazartesi günü sona eriyor. Rock’n Coke biletlerini fiyat avantajlı olarak kombine + kamp 115 TL’den, kombine 95 TL’den, günlük 65 TL’den, sahne önü biletlerini ise 30 - 50 TL’den almak isteyen müzikseverlerin önünde sayılı günler kaldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder