11 Mayıs 2009 Pazartesi

Dikkat dikkat! Depeche Mode konserine akredite oldunuz mu?


Peşin peşin söyleyelim, bu haber basın mensuplarını ilgilendiriyor. Çünkü onlar şu ara eminiz Depeche Mode konserine (300, 180 ve 100 TL) davetiye bulmak için inanılmaz bir mücadelenin içindeler. Telefonlar susmuyor, talepler birbiri ardına yığılıyor, hiç alakası olmayan eski dostlar, tanıdıklar, yeğenler kayınçolar arıyor ve bilet istiyor.
Davetiyeleri organize eden birimler de eminiz şu anda kafayı yemek üzereler. Sabah mesaj kutumuza düşen bir bilgiyi paylaşalım. Talepler Zarakol iletişime, gizem@zarakol.com.tr adresine yapılacakmış. Valla şimdiden Zarakol'daki çalışanlara da, basın mensuplarına da kolay gelsin diyor, hayırlı akreditasyonlar diliyoruz.

4 yorum:

  1. Benim aldigim duyumlara gore akreditasyon sonuclari konser gunu belli olacakmis!!!

    YanıtlaSil
  2. "hiç alakası olmayan eski dostlar, tanıdıklar, yeğenler kayınçolar" bir yana akredite olması gereken asli basın mensupları bile hala akredite olamamış durumdalar. bu ayıp kimin, kim soruımlu bu durumdan merak ediyorum açıkçası. organizasyonun daha ehil kişilere verilmesi lazım bundan sonra sanırım.

    YanıtlaSil
  3. "hiç alakası olmayan eski dostlar, tanıdıklar, yeğenler kayınçolar" bir yana basın mensuplarının hala agredite olamaması ayıbını kim üstlenecek bilemiyorum açıkçası.. sanırım iş sahibi şirketler bu tip iletişim işleriyle ilgilenen şirketleri bundan sonra daha dikkatli seçmeliler.

    YanıtlaSil
  4. gercekten fikrinizi merak ederek soruyorum: Organizasyonda aktif olarak calisacak basin (roportaj, fotograf vs.) mensuplari haricinde, bildigin konseri izleyip, sizi tenzih ederek, Zürriyet gazetesinde toplam 7 satir yazi yazdiktan sora ustune bir de flickr'dan fotograf ekleyecek olan "basin"in da akredite olmasi sacma degil mi? Tam olarak bilete para vermek istemeyen yazar kisilerle, onlari kirmak istemeyen organizasyonun karsilikli olarak vaktini bosa harcamasi?

    Roskilde'ye akreditasyon olayi yüzünden Mansur Forutan vs. Ayse Ozyilmazel & Abileri deathmach'i yasamistik hatta, 2006 ya da 2007 yilinda. Arsivlerden o yaziyi usenmeyip bulsak extreme bi örnek olsa ilk paragrafima..

    YanıtlaSil