8 Nisan 2009 Çarşamba

Son dakika... İşte Rock'n Coke 2009 sanatçı kadrosu!



Rock'n Coke'a gelecek isimler belli oldu. Gelen haberlere göre kadro şöyle:

The Prodigy
Linkin Park
Kaiser Chiefs
Nine Inch Nails
Santigold
Jane's Addiction
Julliette Lewis and the New Romantiques

Detaylı bilgiler pek yakında Hafif Müzik'te olacak...


Son dakika güncellemesi: Rock'n Coke'dan gelen basın bültenini aynen yayınlıyoruz.

Rock’n Coke Heyecanı için Hazır Olun!

Türkiye’nin en büyük açık hava etkinliği Rock’n Coke 17,18 ve 19 Temmuz’da yeni mekanı İstanbul Park’ta kuracağı müzik kasabasında Linkin Park, Nine Inch Nails ve The Prodigy gibi büyük isimleri ağırlayacak.
Festivalin avantajlı biletleri ise 13 Nisan’da satışa çıkıyor!

Linkin Park en sonunda Rock’n Coke için geliyor!
Coca-Cola tarafından Pozitif organizasyonu ile bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Rock’n Coke, uzun yıllardır merakla beklenen ve en çok izlenmek istenen gruplar arasında her zaman üst sıralarda yer alan Linkin Park’ı ülkemizde ilk defa onbinlerce hayranı ile buluşturmaya hazırlanıyor. 50 milyonluk albüm satış başarısını iki Grammy ödülü ile pekiştiren Linkin Park’ın yanısıra yine Grammy ödüllü, müzik dünyasının en etkileyici isimlerinden biri olarak Time dergisine kapak olmuş Trent Reznor’un liderliğindeki Nine Inch Nails de festivalin diğer önemli konuğu olarak parlıyor.

Rock’n Coke’un bu sene, en büyük ve etkileyici sürprizlerinden biri ise hiç şüphesiz rave, hardcore, endüstriyel ve breakbeat unsurlarını elektronik müziğe taşıyarak, müzik tarihinde bir devrim yaratan The Prodigy olacak!

Festival programının tamamı çok yakında açıklanacak!
2000'lerin en önemli indie-rock topluluklarından biri olan ve özellikle sahne performanslarıyla efsaneleşen Kaiser Chiefs, alternatif müzik dünyasının en yeni ve önemli keşiflerinden Santigold, Amerikan alternatif rock topluluğu Jane's Addiction ve olağanüstü sahne performanslarıyla hayranlarının ayağını yerden kesen The New Romantiques projesi ile Juliette Lewis’in yanısıra, yakında açıklanacak bir çok yerli ve yabancı isim Rock’n Coke sahnesinde birbiri ardına yer alacak.

Avantajlı Kamp Biletleri 13 Nisan’da Satışta!
Sadece İstanbul’dan değil Türkiye ve Avrupa’dan da çok sayıda katılımcıyı ağırlayan Rock’n Coke’un her yıl büyük bir hızla tükenen avantajlı kamp biletleri ise 13 Nisan 2009’dan itibaren www.biletix.com sitesinden satışa sunulacak.

Rock’n Coke Müzik Kasabasında Eğlence Hiç Bitmiyor!
Her yıl ortalama 40 bin kişiye ev sahipliği yapan Rock’n Coke 2009, iki büyük sahnede gerçekleşecek konser ve DJ performansları, aktiviteleri ve şehir hayatını size unutturacak 15 bin kişi kapasiteli kamp alanı ile bu yaza yine damgasını vuracak.

Festival süresince tüm katılımcıların iyi vakit geçirebilmeleri ve tüm ihtiyaçlarını rahatlıkla gidermeleri için; eğlence ve alışveriş merkezleri, yiyecek ve içecek standları, otopark, uzman doktorların görev yapacağı bir gezici hastane, postane, lunapark ve internet cafe de müzik kasabası içinde yerini alacak.

Rock’n Coke ile Unutulmaz Bir Hafta Sonu!
İlk kez düzenlendiği 2003 yılından bu yana müzik ve organizasyon kalitesini hep koruyan Rock’n Coke, bu özelliğiyle adeta yeni neslin geleneksel buluşma noktası haline gelirken, adını Avrupa’nın önde gelen rock festivalleri arasına yazdırdı. Yourope - Avrupa Festivaller Birliği üyesi de olan Rock’n Coke sahnesi şimdiye kadar çeşitli ülkelerden 93 yabancı, 68 yerli grup olmak üzere toplam 500’den fazla müzisyeni ağırladı. 5 yılda yaklaşık 200 binden fazla izleyiciye ev sahipliği yapan festivalde bugüne kadar aralarında Pet Shop Boys, Iggy Pop, The Cure, Placebo, Muse, Simple Minds, Suede, Cardigans, 50 Cent, The Rasmus, Korn, Offspring, Skin, The Smashing Pumpkins, Chris Cornell, Franz Ferdinand ve Manic Street Preachers gibi isimler sahne aldı. Festival çoğunu ilk kez Türk müzikseverle buluşturduğu yabancı isimlerin yanı sıra, Türk rock müziğinin en büyük ve önemli yıldızlarına da sahnesinde yer veriyor.

Festival hakkında : www.rockncoke.com
Biletler için : www.biletix.com
Organizasyon : www.pozitif.info

13 yorum:

  1. allahım sana geliyorummmm:) Nine Inch Nails!!! muhteşem olmuş:) Bir de Linkin Park' da olacaktı listede?

    YanıtlaSil
  2. Ne yaptın Mehmet Tez, Santagold'u Santigold yazmışın?

    Peki hazır NIN demişken, NIN'in Nisan 1 şakasına baktınız mıydı? http://www.nin.com/pub/strobelight/

    Son olarak, iyi lineup, hoş lineup da, festival yılı hype yaratan grup departmanı, her RNC'de olduğu gibi bu yıl da boş. Mesela bir White Lies gelse nefis olmaz mı?

    Bu havayı yakalamaya en yakın festival Radar'dı, o da pırtladı ya ilk senesinde,.. Diyeceğim, hype'lı grup getirin bir sene de zamanında be kardeşim!

    YanıtlaSil
  3. Santogold ismini Şubat ayında Santigold olarak değiştirdi.

    YanıtlaSil
  4. Ohh, şaplara gel,.. Sebep de çok iyiymiş yalnız, Santa Gold isimli mücevherat firmasının davası!

    Hype'lı grup konusunun ise hala arkasındayım, indie'ciler için de bir tane kemik atın ortaya bari! Hazır kemik atmaya başlamışken, 2006'daki boğaz lansman partisi gibi bir şey de çok şık olurdu,..

    YanıtlaSil
  5. Bu liste garanti mi? Daha düne kadar Foo Fighters garanti deniyordu. O basın bültenine başka yerde rastlayamadım.

    YanıtlaSil
  6. Basın bülteni Pozitif'ten geldi. Foo Fighters bir dedikoduydu. Gerçek olmadı. Sanırım geçen hafta Yüxexes programında yapılan Foo Fighters geliyor coşkusu grup geliyormuş gibi bir hava yarattı. Bizde sadece doğrulanan bilgiler haber olarak yer alıyor. Kesin olmayanları 'söylenti' olarak veriyoruz.

    YanıtlaSil
  7. Limp Bizkit basın açıklamasında geçmiyor ? o da varsa süper

    YanıtlaSil
  8. Linkin Park olacak elbette. 'Sürçü grup' diyelim. Uyarı için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  9. Anladım, teşekkürler. Yalnız Limp Bizkit yok galiba?!. Diğer makalelerde Limp hariç hepsi var.

    YanıtlaSil
  10. alakasız olucak ama radar live dan haber varmı?

    YanıtlaSil
  11. bu line-up'ın headlinerlari sanirim belli olmş artık...üzerine eklenicek grupların flyerlardaki küçük fontlulardan öteye gitmiceğini düşünüorm...yalnız limp bizkit'in sitesindeki tur tarihlerine bakınca sanki rnc'a gelmek istiolarmiş da çağiran olmamiş gibi bi hawa sezdim..:)

    ff'ı duyunca da bi kombo çekilir mi hayallerimiz wardi...qotsa eodm yolları gözlüoduk...teheyy teheyy...

    trent'le yetinicez artık da bu lights in the sky organizasyonunu rnc sahnesine taşiyabilirler mi die merak ediorm ben...o işin organizasyon aşamasini düşündükçe pek ihtimal wermiorm ama...bir ümitti yaşatan insanı..

    YanıtlaSil
  12. bugun de Howling Bells haberi geldi, pek tatli.

    YanıtlaSil