10 Nisan 2009 Cuma

Hafif Müzik Özel... John Malkovich Kıbrıs ile ilgili film çekecek!

Bugün John Malkovich'in İstanbul'daki ilk günü. Dün akşam İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı başkanı Şakir Eczacıbaşı'nın onuruna verdiği yemeğe katılan ve Milliyet gazetesi genel yayın yönetmeni Sedat Ergin'e kahve falı baktıran Malkovich, sabah saatlerinden itibaren programına başladı. Taksim'den, bir konuşma yapacağı Emek Sineması'na kadar kendi tasarımı pembe ceketi ve uzun sakallarıyla yürüyen ünlü oyuncu, yolda kendisini tanıyan hayranlarıyla sıcak anlar yaşadı. Bol bol resim çektirdi ve gülücükler dağıttı. Emek Sineması'nın sokağına geldiğindeyse şaşkınlığını gizleyemedi. Zira sokaktaki kalabalık İstiklal'e taşmış, Malkovich alkışlar ve çığlıklar arasında parti başkanı gibi karşılanmıştı. Daha sonra salona geçen ve konuşmasını adeta ruhani bir lider edasıyla sakin ve etkileyici ses tonuyla yapan Malkovich, kendisine yöneltilen bir soru üzerine ilginç bir de haber verdi.

Juno filminin de yapımcısı Malkovich'in masasında pek çok senaryo çekilmeyi bekliyormuş. Bunlardan biri de 1974'te Kıbrıs'ta yaşanan olayları bir arabulucunun gözünden anlatan bir senaryoymuş.

Malkovich yarın 11:00'de Tepebaşı'ndaki Pera Müzesi'nde de bir workshop yapacak. Ve ünlü oyuncu ile ilgili haberler Hafif Müzik'te olacak.

1 yorum:

  1. eğer katılıyorsanız festivale, festival günlüklerinizi bizimle paylaşabilirsiniz..
    biz de okuyucularımızla..
    http://sigarayaniklari.blogspot.com/2009/04/happiest-days-of-our-lives.html

    Konuk yazar da kabul etmekteyiz:)
    http://sigarayaniklari.blogspot.com/2009/03/neyin-var-anlatacak.html

    amaç daha fazla sinema yazısının daha fazla sinemasevere ulaşması..

    YanıtlaSil