30 Nisan 2009 Perşembe

Caz Festivali basın toplantısı 5 Mayıs'ta Esma Sultan'da!


İstanbul Uluslararası Caz Festivali basın toplantısı bu yıl da Ortaköy, Esma Sultan tesislerinde yapılacak. Programı merak edenler ve sabırsızlananlar için söyleyelim, hayli 'caz' bir sanatçı profili var. Çok başarılı isimleri festivalde izleyeceğiz. Gelen basın bültenini şöyle aşağıda taze taze paylaşalım. Program ve program yorumları ise daha sonra...

***

2 – 15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek 16. Uluslararası İstanbul Caz Festivali 40’a yakın konserle caz dünyasının ünlü sanatçılarının yanı sıra yine pop, rock, folk ve dünya müziğinin başarılı isimlerini seyirciyle buluşturacak.

Garanti Bankası sponsorluğunda düzenlenen 16. Uluslararası İstanbul Caz Festivali programı, 5 Mayıs Salı akşamı The Marmara Esma Sultan, Ortaköy’de 18.00 – 20.30 saatleri arasında gerçekleşecek bir Tanıtım Kokteyli’yle açıklanacak.

İstanbul Caz Festivali Tanıtım Kokteyli’nde geçen sene festivalde “Genç Caz” konserlerinde başarıyla sahne alan genç gruplardan Serkan Çakıt Band konuklara küçük bir konser verecek. 2006 yılından bu yana beraber sahne alan üçlü repertuarında caz standartlarının yanı sıra modern cazdan örnekler de yer alıyor.

16. Uluslararası İstanbul Caz Festivali program tanıtımı vesilesiyle bir araya geleceğimiz The Marmara Esma Sultan’daki kokteylde sizi de aramızda görmek istiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder