15 Nisan 2009 Çarşamba

İşte kaçırılmayacak bir gece!



Pek çok etkinlik oluyor güzel İstanbulumuzda ve biz hoşumuza gidenleri buradan duyuruyoruz. Ama bu seferki hakikaten kaçmaz. Adı İstanbul'da Oryantal Bir Gece. Bakınız ne diyor gelen bültende:
“İstanbul’da Oryantal Bir Gece” partisi boyunca DJ kabininde Balkanlar’dan Hindistan’a, Afrika’dan Ortadoğu’ya uzanan repertuarıyla ev sahipliği yapacak Gökhan Akçura. Ve İstanbul ve Trakya havalarını da ihmal etmeyecek."
Üstelik gecenin ilerleyen saatlerinde de bir dansözler geçidi var. Ve bu geçidin içinde de Baba Zula ekibinden Murat Ertel ve iki oryantal dansçıdan kuruşu Mavi Güneş 69 grubu da bir gösteri yapacak. Ka-çır-ma-yın.
Mekan Ghetto, Tarih 17 Nisan Cuma, Başlangıç saati 22:30.

Bir de not:
Değerli Ghetto yöneticileri dostlarımız; lütfen kapıda ve vestiyerde dikkatli olunuz. Barda yeteri kadar soğuk bira bulundurunuz. Geceyarısı kendini içeri can havliyle atmış insanlara "Yalınız soğuk biram yok" cümlesini reva görmeyiniz. Ekibinizi doğru insanlardan tercih ediniz ya da eğitim veriniz. Ve rica ediyoruz kapasitenizden fazla insana bilet kesmeyiniz. İzdiham oluyor, bir daha mekanınıza gelirken ayaklarımız geri geri gidiyor.
Müdüriyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder