27 Nisan 2009 Pazartesi

İşte bu yazın konseri: Leonard Cohen Açıkhava’da!


Yıllardır her sene bahar ayları geldiğinde festival ortamlarnda aynı soru sorulur: “Leonard Cohen gelecek mi?” Ne zaman bir anket yapılsa ve Türkiye’ye gelmesi en fazla istenen sanatçılar sorulsa, Cohen mutlaka listenin üst sıralarındadır. Bu yaz hayaller gerçek oldu ve Cohen Türkiye’ye gelmeyi kabul etti. İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı’nın konuğu olarak Türkiye’ye gelecek Cohen, Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde 5 ve 6 Ağustos tarihlerinde iki konser verecek. Bilet fiyatları ve detaylar önümüzdeki günlerde belli olacak ve biletler satışa çıkacak. Bu haberi de ilk duyuran biz olalım istedik.

Güncelleme notu: Haberi alan gazeteler şu anda kültür sanat/magazin sayfalarını yıkıp baştan yapıyor. Önceden gönderenler ise pişman... En taze gelişmeler her zamanki gibi Hafif Müzik'te olacak...

Güncelleme notu 2: İşte İKSV tarafından hazırlanan ve az önce basına servis edilen bülten:

BİR RÜYA GERÇEK OLUYOR…

HAYRANLARININ YILLARDIR BEKLEDİĞİ LEONARD COHEN
NİHAYET İSTANBUL’DA


Müzikseverlerin yıllardır beklediği, efsanevi ozan-şarkıcı, Kanadalı yazar, şair, söz yazarı ve müzisyen Leonard Cohen, 2009 Dünya Turnesi kapsamında iki özel konser vermek üzere İstanbul’a geliyor.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı ve BKM işbirliğiyle gerçekleşecek Leonard Cohen konserleri, 5 Ağustos Çarşamba ve 6 Ağustos Perşembe günleri Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşecek.

Leonard Cohen konserlerinin bilet satışı ve diğer detaylı bilgiler daha sonra açıklanacak.

74 yaşındaki Kanadalı yazar, şair, söz yazarı ve müzisyen Leonard Cohen 26 Nisan’da Kanada’da başladığı 2009 Dünya Turnesi’ne Amerika konserlerinin ardından Avrupa ile devam edecek. Efsane isim Leonard Cohen’in konserlerinde “Suzanne,” “So Long, Marianne,” “Bird on a Wire,” “First We Take Manhattan” ve “Hallelujah” gibi klasikleşmiş şarkılarına da yer veriyor.

5 yorum:

  1. cacık olmaz bu seferde umarım.

    YanıtlaSil
  2. o zaman kadar ölürsem mezarımdan biri beni kaldırsın yada gönmeyin abi beni...

    YanıtlaSil
  3. Sonunda!!! Umarım bu kez bir terslik çıkmaz.

    YanıtlaSil
  4. çok güzel de bilet fiyatlarının açıklaması nedir acaba?

    YanıtlaSil