2 Şubat 2009 Pazartesi

Hafif Müzik Ankara'da!













Alper'i (Bahçekapılı) derginin kapanmasından önce askere Ankara'ya yollamıştık. İşte ilk görüntüler... Alper'in askerliği gayet iyi geçiyor. Yemek yiyemediği için hafif zayıflamış. Saçlar kendisine kriminal bir hava katmış.  Paltosu, kumaş pantolonu, gömlek hırka ve her askerin saç tıraşını gizlemek için kullandığı vazgeçilmez aksesuar bere ile yine şık, yine brit. Yalnız tabii elinde tuttuğu içinde ne olduğunu bilmediğimiz siyah poşet, ego metro bileti ve gazeteler ile "sokaktaki Ankaralı" çizgisini de yansıtıyor. 
Alper askerde genellikle tost ve sandviç yiyerek beslendiğinden kendisine üç saat içinde iki öğün yemek yedirdik, bolca bira içirdik. 
Teknik olarak zaten sabah beşte uyandığından ben oraya öğlen 12'de vardığımda "gece"nin ortasında elinde birayla karşıladı beni. Ayhan da (Abayhan) karşısında, asker ziyaretine gelmiş sadık eş modeli... İnsan asker olunca ne yaparsa yapsın, ben askerim diye bağırıyor zaten. 
Neyse yani ben Alper'in hayranları için söyleyeyim, endişe edecek birşey yok. En doğru zamanda, en doğru yere, en rahat şekilde askerlik yapmaya gitmiş durumda. Yani yine dört ayak üzerine düşmüş köftehor. 
Gelişmelerle yine karşınızda olacağız. Bizi izlemeye devam edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder