18 Şubat 2009 Çarşamba

'Eski Rolling Stone' Pınar Üzeltüzenci albüm çıkarıyor!




Yoksa bu Pınar o Pınar mı şu soldaki hani? Evet efendim tam üzerine bastınız. Eski Rolling Stone Pınar Üzeltüzenci, kardeşi Gümüşsuyu muhtar adayı Ekin hanımefendi ve bileklerinin gayet sağlam olduğuna bir Peyote konserinde tanık olduğumuz davulcu Kaan Akay albüm çıkarıyor. 2000’den bu yana kendilerine Proudpilot diyorlar ve sonunda, her zaman çaldıkları ikinci adres Peyote’nin plak şirketinden onlar da albümleniyor. Peyote’nin ilk albümü Replikas’ın Zerre’siydi.
Proudpilot’ı merak ediyorsanız şuradan dinleyebilirsiniz. Ama peşinen söyleyeyim asıl sahnede izlemek lazım. Adı henüz belli olmayan albüm çıktığında detaylara birlikte gireriz.

Bu arada önümüze gelen bir son dakika gelişmesini de aktaralım. Ekin’in Gümüşsuyu’nda muhtar olmak için adaylığını koyacağı kulislerde konuşuluyor ve mahallelinin kendisine destek olacağı tahmin ediliyordu. Ancak aldığımız habere göre Ekin adaylıktan çekilmiş. Bu geri çekilme çok konuşulur. Acaba işin içinde bir kaset mi var? Şu anki muhtar Ekin'i tehdit mi etti. Az sonra..

1 yorum:

  1. proud pilot, kim ki o ve DDR gectigimiz bi iki hafta icinde NME'de vardi. Kapaginda Skins olan sayisi artik arayip bulmak isteyenlere.

    YanıtlaSil