10 Haziran 2009 Çarşamba

maSKott'la tanıştınız mı?




Kargo’dan ayrıldıktan sonra kafa dağıtmak için Seattle’ın yolunu tutan Koray Candemir ve Serkan Çeliköz albüm hazırlığında. Eski menajerleri Simla Vuran’ın yanına giden ve burada sadece kafa dağıtmakla kalmayıp daha önceden yaptıkları parçaları geliştirmeye karar veren ikili, bir grup kurdu: maSKott. Nasıl bir tarzları var diye merak ediyorsanız biraz daha sabretmeniz gerekiyor. Çünkü maSKott, şarkılarını yavaş yavaş tamamlıyor ve sonbaharda bir albüm yayınlamayı planlıyor. Sözler Koray Candemir’e, müzikler ise Candemir ve Çeliköz’e ait. Düzenlemelerde ise çoğunlukla Çeliköz’ün imzası var.
Bu arada maSKott, ABD’de konser vermeye başladı bile. İki kere Seattle, bir kere Los Angeles ve bir kere de New York’ta sahneye çıkan grubun mekanları doldurduğunu, sadece Türk değil Amerikalı izleyiciler tarafından da alkışlandığını öğrendik. Gruba sahnede Rüçhan Üner (bas gitar-eski Yakup üyesi) ve Bryan Lash (davul) eşlik ediyor.

3 yorum:

  1. Tanışmadık, tanışmayalım da lütfen. Ne tür belaymış bunlar ARKADAŞ! Onlarca senedir poz kestikleri yetmemiş mi? Süper sevimsiz bir de isim bulmuşlar ki kendilerine, EYVAHLAR OLSUN!

    YanıtlaSil
  2. Açıkçası ben masskottan ziyade mşş bend'ten bir hareket bekliyorum.Koray Candemir iyi bir vokal ona sözüm yok ama Serkan Çeliköz'ün mşş'nin yazdığı şarkıları üzerine söylediklerinden sonra bana son derece antipatik geliyor.

    http://www.myspace.com/mssbend

    YanıtlaSil
  3. kırmızı ba$lıklı kız12 Haziran 2009 16:13

    m$$bend, amiyane tabirle mortingen strasse.. Mehmet Kargo'ya döndü; yeni vokal Reha Hendem (Yakup, Soulstuff), klavyeci kontenjanı bo$ta, Selim ve Burak zaten cepte.

    Post Scriptum: Grubun adının tırt ve ötesi olduğuna katılmakla birlikte gıyaplarında öfke kusmaya ne meraklı tipler olduğunu görmek epey enterefantastik geldi/geliyor..

    YanıtlaSil