18 Haziran 2009 Perşembe

The Hole geri geliyor!


Valla haber gayet ciddi. Yorum yazmak isteyen?

6 yorum:

  1. ibb yeni bi delik mi açmış ne yani

    YanıtlaSil
  2. Hole'un ilk iki albümünü ve şahane canlı kayıt ve B side mıknatısı My Body, The Hand Grenade'i çok beğensem de seneler içinde farkettim ki Courtney Love'ın kumaşı başarıya uygun olduğu halde disiplini kaldıramadığından hep kısa yolu tercih ediyor. Üstelik yediği kaba tükürmek gibi bir huyu da var. Kimle çalışsa kullanıp attı kenara. O yüzden vaktinde Billy Corgan'a yaptığı gibi kendine yeni bir terzi bulup albüm diktirmeyecekse, işi zor görünüyor. Corgan sponsorluğunda Celebrity Skin'i tamamlamasının ertesinde, albümün adına yakışır şekilde burnunu törpületip ağzını çektirmeyi, Versace modelliğine soyunmayı ve diyet yaşamayı tercih etmesiyle beraber Courtney Love'ın hayattaki duruşu göbeğini liposuctionla emdirmek, silikonla dudak doldurtmaktan öteye gidemedi malesef. O 'r'si bol Riot Grrl günlerden eser kalmadı.
    Geçtiğimiz aylarda İngiliz Elle'i tarafından “yılın kadını” seçildi Love, 5-6 sayfa röportajı yayınlandı. Fotoğraflarının yanına elyazısıyla ergen haykırışlar döktürmüştü, tanımasak inanacağız ha. Hala bu “bir gençkızın gizli günlüğü” edebiyatı kırk küsür yaşında bir kadına, yakışmıyor. “Geçmişle yetinmeyi bilmeli” temalı albümlerden biri olacak eminim.

    YanıtlaSil
  3. buyursun gelsinler, bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  4. Yeni kadro güzel, bateristleri eksikmiş. Courtney Love kolay bir insan değil. Yediği kaba tabii tükürür, kendisi kap gibi zaten. Her zaman herkesin kaba ihtiyacı olmaz. Ne yani tükürüyor diye tek mi kalacağı sanılıyor? Melissa Auf der Maur'ın işi ne orada? Hole'den bir şeyler bekleniyorsa Courtney'i idare etmeliler. İşlerine gelirse... Melissa gider başkası gelir. Bu arada kendisi sevmem, yorumu sevmedim.

    YanıtlaSil
  5. Ortada Auf der Maur gibi rol-model bi basçı varken o gider başkası gelir gibi bi önermeyi asla ve kat'a kabul etmiyorum. Yeni albüm için de heyecanlı falan değilim, zira Courtney Celebrity Skin ile tavan yaptı, nirvanaya ulaştı (ironiyi kes) ve sayir. Ayrıca hangi kafalarda gerçekleştiğini kestiremediğim bu geri dönüşlerden hiç hazetmiyorum. Biten bitmiştir, suyunu çıkarmaya gerek yok.

    YanıtlaSil
  6. bana çok samimi gelmedi bu the hole muabbeti. bahsi geçen nobody's daughter dalgası önce courtney love'ın solo albümü diye duyuruldu. prodktörü yok james blunt ın patlayan kasedinin arkasndaki abla dendi vs. şimdi gelmiş aynı albüm ismiyle %98.821 ihtimal aynı şarkılarla "we are back" ayağı çekcek. bana hiç içten gelmiyo, 90'lardan yadigar bi albümü, ölümsüz bikaç skandalını ve bi ismi kullanıyo. muhtemelen plak şirketinin bıdı bıdısıdır.

    YanıtlaSil