5 Temmuz 2009 Pazar

13-16 Ağustos Foça Rock Tatili'nin detayları belli oldu!


Biz onu Zeytinli diye tanıdık sevdik. Ancak o Foça'ya taşındı. Sonra adını değiştirdi Rock Tatili oldu. Tahminlerimize göre yılın en eğlenceli etkinliği olacak. Deniz. güneş. kızlar ve ehm... Emo'lar ve metalcilerle dolu bir hafta...
Herkese şimdiden iyi tatiller diliyor, gelen basın bültenini aşağı döşüyoruz...

TÜRKÇE ROCK MÜZİĞİN EN GÜÇLÜ KADROSU
“ROCK TATİLİ FOÇA” DA !

POEM Organizasyon tarafından düzenlenen ROCK TATİLİ 4 yılda yaklaşık 200.000 seyirciye ulaşan ve toplamda 700’ü aşkın müzisyenin sahne aldığı, Türkiye’nin en büyük açık hava festivali olan ve geçen sene 68.000 kişinin katıldığı ROCK TATİLİ Zeytinli Rock Festivali, bu yıl “ROCK TATİLİ Foça “ adıyla Izmir- Foça ’da.

ROCK TATİLİ Foça, bu yıl izleyicilerini değişen festival alanında, müzik, spor ve plaj eğlenceleri ve foklarla dolu bir yarım ada da ; ROCK TATİLİ ’nde ağırlıyor.

“ROCK TATİLİ Foça “ bu yıl 13-14-15-16 Ağustos tarihlerinde Ege’nin mavi bayraklı sahillerinden İzmir Foça İngiliz Burnu’nda tüm rock severleri Türkçe Rock ın Dev Kadrosuyla buluşturuyor.

Değişen çehresi ile hem sadık takipçilerine rock müziğin yurtdışı ve yurtiçindeki öncü isimleri ile buluşma imkânı tanıyan, hem de doğa ile iç içe bir tatil imkanı sunan festival, bu yıl da, izleyicilerine müzik ve eğlence dolu günler vaat ediyor.
Ayrıntılı bilgi ve gelişmeler için,
www.rocktatili.com ve www.zeytinlirockfest.com adreslerini takip edebilirsiniz.




ROCK TATİLİ FOÇA Line Up :

DJ’ler :

Çağlan Tekil ( Laneth )
Mete Sohtaoğlu ( Mosh )
Murat Beşer ( Oldies )
Murat Meriç ( Türk-İş Funk )


ANA SAHNE

Anemi
BaBazula
Black Tooth
Çilekeş
Dinar bandosu
Duman
Epica ( Hollanda)
Gren
Karapaks
Kolpa
Kurban
Kül
Magick
Marsis
Metoboy
Moğollar
Mor ve ötesi
Ogün Sanlısoy
Öztürk
Pentagram
Teoman
Tibet Ağırtan & Rock’n roll
Yasemin Mori
Yüksek Sadakat


MySpace Sahnesi

Rock Tatili Foça’da iyi ve güzel müzik MySpace Sahnesi’nden yükselecek. Yayınladıkları ilk albümleri ile ortaya koydukları kimlikleri ve kaliteli müziği ile müzikseverlerin dikkatini çeken beş ismin yanı sıra kendi müziğini yapan 17 amatör grubu ağırlayacak olan MySpace Sahnesi’nde performans gösterecek 24. Grup ise MySpace Türkiye tarafından www.myspace.com adresinde yapılacak yarışma sonucunda belli olacak.

Ayrıca on binlerce insanın katılımıyla MYSPACE Secret Show, bu sefer ROCK TATİLİ’ nde düzenlenecek. Secret Show’da sürprize hazır olun çünkü dünyaca ünlü bir grup Myspace Secret Show kapsamında sahne alacak.


CENKHAN ALKAYA
CİN SEDDİ
ERDEM YENER
HAYDUT
KIRKALTI
BAZUKA
CONTROL+Z
DEMİR SERT
DÜŞÜM AYNA
ENDİP
GULYABANİ
LYRA VALS
OSMANLI TÜTÜN REJİSİ
OYUNBOZAN
PARTİ
PICK UP
ROL
SINIR
SOLUTARY
TENEKE TRAMPET
THE AYILAR
UNLEASH

1 yorum:

  1. hayko sapkın9 Temmuz 2009 23:27

    abi burda adı geçtiği için buraya yazmayı uygun gördüm...abi KURBAN napıyor,albüm ne alemde,bu kadar ayrılık yetmez mi,deniz yılmaz yine insanlıktan çıkmış mı,bu konularla alakalı bizi bi nebze bilgilendirir misin...

    YanıtlaSil