31 Ocak 2009 Cumartesi

Flight of the Conchords yeni sezonda hayal kırıklığı mı yaratacak?

Flight of the Conchords'un ikinci sezonu 18 Ocak itibarıyla başladı. Hastası olsam da ilki kadar başarılı bulmadığımı söylemem lazım. İlk bölüm tamamen Murray Hewitt (Rhys Darby) üzerine yıkılmış ve Murray, Murray gibi davranmıyor. Komiklik olsun diye bazı hareketler yapıyor ve bu farkındalık hali onu komik olmaktan uzaklaştırmış sanki.
Elemanlarsa fena halde parasız ve loser hallerini önemser ve bundan dolayı acı çeker hale gelmişler. Artık elektrikler de kesilince Jemaine fuhuşa başlıyor. “Kriz New York’u fena vurdu, müzisyenler acısından ölüyor” gibi bir alt metin çıkar mı burdan bilmiyorum. Daha iki bölüm seyrettim.
Yeni sezonun ikinci bölümü daha başarılı ve geçen sezon havasında her şeye rağmen. Ama yani her bölümü dört dörtlük olan dizinin yarattığı beklentiyi karşılamaktan uzak sanki. Yine de bir iki bölüm daha beklemek lazım karar vermek için.
Bu arada yeni Conchords yeni albümü 14 Mayıs'ta Sub Pop etiketiyle piyasaya çıkacak. Sia konuk sanatçı olacakmış. Önceki albüm ve ıvır zıvır için buraya tıklayabilirsiniz.
Yeni sezonda nasıl şarkılar var diye merak ediyorsanız, işte böyle şeyler var…
.  

"You Don't Have To Be A Prostitute" from Sara Molovinsky on Vimeo.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder